Theta Healing2018-08-13T11:11:19+00:00

Theta Healing

Vreau sa va spun azi ce inseamna Theta Healing. Si vreau sa va spun acest lucru intr-o maniera customizata pe canalul de receptie al sufletului. Este simplu sa va prezint tehnica din punct de vedere didactic si mecanic. Poate ca unele suflete inca au acest canal de receptie. Dar, eu vreau si sa ma adresez sufletelor ce tanjesc dupa lumina, celor care isi doresc sa isi activeze latura lor intuitiva.

Theta Healing inseamna inaltarea sufletelor noastre catre lumina, catre lumina interioara. Va rog sa va imaginati cum ati descrie armonia? Dar fericirea? Cum ati descrie linistea interioara? Dar serenitatea? Poate va vin in minte cuvinte, imagini, emotii. Poate va ganditi ca este ceva de bine. Sau minunat. Sau experimentati o stare asemanatoare cu momentele in care visati la ceva. Sau poate zambiti. Sau simtiti libertate, incredere, bucurie.

Theta Healing
Theta Healing

Fara exceptie, cand ii spunem sufletului nostru sa se gandeasca la aceste lucruri, traim ii interior numai senzatii placute. Ati daruit pana acum ceva, cu toata inima? Cum v-ati simtit? Ati manifestat pana acum recunostinta pentru ceva? Cum v-ati simtit? Ati iubit pana acum ceva? Cum v-ati simtit?

De fiecare data veti constata numai sentimente pozitive care parca va inobileaza si va fac sa gustati din fericire. Este un gust placut. Este gustul preferat al sufletelor voastre. Cum ar fi daca am trai tot timpul in iubire, in armonie ,in liniste, in serenitate, in fericire, cu recunostinta pentru noi insine si pentru ceilalti, pentru tot ce ne inconjoara? Cu siguratanta foarte bine.

Parca aud deja cateva voci care spun ca asa ceva nu este posibil. Voci interioare care va spun ca nu aveti cum, ca viata este o lupta si are o multime de greutati. Ce ar fi daca v-as spune ca acestea sunt programe si convingeri pe care le rulam automat si constiincios si sunt limitarile pe care le avem. Programe pe care le-am preluat (nici nu mai stim cand si de unde) si le-am adaptat atat de bine la vietile noastre, incat ele sunt singura realitate…reala. Si fara ele sau dincolo de ele nu mai exista altceva. Si ele ne servesc atat de bine “confortului nostru”.

Avem atat de multe programe vechi, eronate care servesc numai aparent binelui nostru, care sunt garduri de sarma cu care ne inconjuram pentru a avea o senzatie de siguranta. Dragii mei, putem avea resurse nebanuite si acces la o abundenta de sentimente placute. Si toate sunt in noi adormite.

Theta Healing
Theta Healing

Cu Theta Healing putem activa resursele noastre latente si accesa sentimentele benefice, putem sa ne schimbam programele cu altele mai bune si fara stresul schimbarii. Practic vom reinvata cum este sa traiesti minunat, aproape de esenta sufletului si a spiritualitatii.

Cu Theta Healing suntem artizanii propriei noastre vieti, o viata in care lumina va intra si va ramane cu noi. Doream sa inchei apoteotic acest articol, dar il voi incheia in cel mai banal mod cu putinta, dar cel mai sincer, plin de recunostinta si cu o bucurie lacrimogena.

Multumesc Theta Healing pentru viata pe care o am.

error: Continut protejat!

Fii la curent cu ultimele noutati

Daca vrei sa nu iti scape nici un eveniment organizat de Infinite Life si sa stii cand apare un articol nou, lasa-ne adresa ta mai jos:

Abonarea s-a facut cu success!