Terapie & Consultanta2016-11-28T21:49:29+00:00

Terapie & Consultanta

Terapie, consiliere si ajutor personalizat

Cu totii experimentam momente de blocaj sau de cumpana in viata. Pe unele reusim sa le depasim, altele raman cu noi si ne simtim blocati, fara iesire. Fie ca este vorba de sensibilitate emotionala, o boala, o trauma, frici, impasuri existentiale si multe altele, toate pot fi rezolvate. Este nevoie de intentia clara de a depasi momentul si de a avea ajutor specializat. Nu exista tehnica minune, exista doar un raport securizat, in care primesti acces la cele mai bune instrumente de lucru inventate pana acum: TU si cu TINE.

Life coaching

Viata este un carrousel sau un mountain rousse- asa se spune. Daca esti un aventurier, merge. Dar daca nu? Viata poate fi asa cum vrei tu. Tu poti fi orice iti doresti. Este vorba de perspectiva si set-up-ul tau asupra si despre viata. Toti suntem la nastere perfecti si minunati. Si ne sunt date toate cele necesare pentru a fi Reusita. Uitam si astfel ne punem in rucsac multe lucruri inutile, grele, care ne incetinesc sau care ne tin pe loc. Life coaching inseamna Regasire si Crestere a ceea ce esti si a ceea ce iti doresti.

Coaching si terapie de grup

Numai mie mi se intampla… Sunt singur… Este rusinos… Sunt neputincios… Altii sunt problema….

Daca ai sti ca ceea ce experimentezi tu, experimenteaza in acelasi moment sute de mii de oameni in diferite colturi ale lumii, ai mai fi Singurul?
Daca ai sti ca si altii, oricat de puternici par, sunt la randul lor tematori?
Daca i-ai si vedea?

Grupul este un loc minunat, care prin forta pe care o genereaza, poate face minuni si schimbari incredible. Comunicarea, relationarea, empatizarea din cadrul unui grup de terapie sau de coaching genereaza transformari remarcabile, rapide si… prietenii durabile.

Terapie prin hipnoza si regresie

Exista sentimente, trairi, traume, boli, experiente, frici, blocaje care rezista, intrebari existentiale care persista sau care revin in ciuda eforturilor facute de a le depasi. Nu sti de ce, nu sti de unde, nu mai sti cum. Sti doar ca sunt coplesitoare.

Pentru ele este nevoie de o tehnica speciala ce presupune utilizarea hipnozei si a transei regresive pentru a putea accesa sau experimenta memorii ascunse pastrate in subconstientul nostru. Totul se desfasoara pe baza unui proces terapeutic specializat, in deplina siguranta si confidentialitate.

Cursuri si programe de transformare personala

Schimbarea este aspectul constant din viata noastra. Schimbarea inseamna invatare, transformare si evolutie continua. Cei care doresc la nivel individual sa invete cat mai mult despre ce sunt si ce pot fi, cei care doresc sa isi creeze o versiune mai buna a propriului Eu si sa devina Creatorii autentici ai propriei vieti, pot accesa programe inedite de dezvoltare.

Cursurile vor fi anuntate in sectiunea Evenimente.

Programe #Well Being

Sunt programe special destinate companiilor care vad in angajatii lor mai mult decat un mijloc de atingere al obiectivelor. Omul nu este un mijloc. El este cel care indeplineste si traieste, are nevoie sa simta ca este subiectul si nu obiectul unei actiuni.

In aceste programe aduc o perspectiva noua asupra omului ca angajat si asupra performantei umane in organizatii. Impreuna schimbam perspectiva de A Face si de A Avea (rezultate mai bune, performanta mai mare) cu aceea de A Fi. Cat de mult se regasesc angajatii in obiectivele stabilite, in valorile companiei si in performanta ceruta?

Natural suntem specia cu cea mai mare diversitate (nu exista un om la fel), iar tot ceea ce facem si ceea ce indeplinim are ca scop sa simtim ca viata noastra conteza si ca suntem. Nimic in aceasta viata (inclusiv viata din companii) nu este obiectiv, ci subiectiv.

Aceste programe sunt customizate, pot include o varietate de tehnici si de specializari (sau specialisti) si pot fi oferite ca pachete de training si coaching sau ca beneficii operate in functie de nevoile angajatilor.

Ele mai reprezinta si o schimbare de paradigma a modului in care dezvoltarea individuala a angajatului este astazi perceputa si trece de la ipostaza angajatului ca masinute sau acumulatori umani la esenta sa ca fiinta umana (viata organizationala este integrata in viata personala si nu vice-versa).

error: Continut protejat!

Fii la curent cu ultimele noutati

Daca vrei sa nu iti scape nici un eveniment organizat de Infinite Life si sa stii cand apare un articol nou, lasa-ne adresa ta mai jos:

Abonarea s-a facut cu success!