Suflete de fericire cu Laura

Suflete de fericire cu Laura

Aceasta este o pagina dedicata fericirii noastre. Si pentru ca este despre fericire ea se adreseaza tuturora si fiecaruia dintre noi oricare ar fi diferentele care ne individualizeaza (rol, statut, varsta, persoanalitate, experiente de viata, nivel intelectual, avere, religie….si putem face o lista foarte lunga).

Meseria mea (si cred ca scopul meu) este sa ajut oamenii in gasirea sau in regasirea propriei lor straluciri. Aceasta metafora poate lua forme diferite la fiecare dintre noi si vorbim despre dezvoltare personala, schimbare personala, gasirea sensului, vindecare, schimbarea felului in care gandim , percepem sau actionam, eliberarea de “monstrii interiori” sau limitari, gasirea linistei si a armoniei, sa simti altfel, sa simti….si din nou putem face lista lunga. Dar, cel mai adesea spunem ca vrem…sa fim fericiti.

A ajuta oamenii in directia fericirii, este un mestesug nobil, pe care l-am invatat de la si alaturi de oameni minunati (carora le aduc recunostinta mea in cat de nenumarateocazii pot) de-a lungul anilor, lucrand cu tehnici diferite de terapie pentru transformare personala.

Primul suflet de fericire pe care l-am creat a fost (si este) al meu. Si sunt incantata si recunoscatoare pentru ce a iesit. Sunt terapeut si instructor Theta Healing, dar si psiholog, psihoteraput, absolvent metoda Siva, cu certificare in practica NLP, practicant de diferite terapii alternative si tehnici de meditatie si regresie. Am adunat destul de multa cunoastere despre mintea constienta si subconstienta sau cum imi place mie sa spun despre cunoasterea sufletului, dar fiecare zi imi arata ca mai am de invatat cu fiecare persoana pe care o intalnesc si cu care lucrez. Si din nou simt nevoia sa multumesc pentru ceea ce fac si pentru ceea ce invat.

Cunoasterea este vasta si minunata si imi place enorm sa lucrez cu metoda Theta Healing, dar aduc in actul meu de creatie personala si aplic cu bucurie si alte tehnici si metode. Pentru ca oamenii sunt diferiti si nevoile lor sunt diferite si vreau sa le ofer materialele cele mai potrivite pentru transformarea in creatie a sinelui.

Prin aceasta pagina am sa va vorbesc despre “fericirea aplicata” in viata, relatii, profesie, echipe, dar mai ales in Sinele propriu. Veti intelege multe “de ce-uri”, veti primi indrumari pentru transformarea personala, veti avea exercitii de trasformare, si multe altele, dar totul la un nivel diferit, profund si…simplu.

Este o pagina a pozitivismului si a bucuriei pentru aceasta viata. Pentru ca toti purtam in suflete maretia si pentru ca toti meritam “Suflete de fericire”.

Cu dragoste si recunostinta,
Laura

By |2016-11-10T19:55:26+00:00iunie 20th, 2016|Articole|0 Comments

Despre

Sunt life coach, psiholog si terapeut si menirea mea este sa ajut oameni ca tine sa isi gaseasca linistea si sa traiasca o viata fericita. Imi place sa scriu despre bucuriile vietii, despre lucruri simple, dar si sa ghidez cititorii spre implinire sufleteasca.

Lasa un comentariu

error: Continut protejat!

Fii la curent cu ultimele noutati

Daca vrei sa nu iti scape nici un eveniment organizat de Infinite Life si sa stii cand apare un articol nou, lasa-ne adresa ta mai jos:

Abonarea s-a facut cu success!