Semne care iti vorbesc…

… si care iti arata ca nu esti pe cel mai bun drum.

Sunt sigura ca iti este familiara acea senzatie de parca “toate s-au intors cu susul in jos” si ca nimic nu iese. Ei bine, pana sa ajungi acolo, sa stii ca primesti destul de multe mesaje care iti spun ca nu mergi in directia cea buna. Numai ca aceste mesaje sunt total ignorate, pe motivul ca “stiu eu mai bine” sau “lasa, ca fac eu cumva”.

Hai sa iti spun cateva din mesajele pe care le primesti si care iti spun deja ca nu esti pe drumul bun:

  1. Sentimentul ca ceva nu este in regula. 🙂 Cred ca toti il stim. Dar cati il si ascultam? El este cel mai des mesager trimis, dar si cel mai ignorant. El iti pune in fata un semn care iti spune sa iti reevaluezi putin directia. Sa “vezi” pe unde ai deraiat si sa te reasezi.
  2. Intampini multe bariere (refuzuri, actiuni care nu se leaga, oameni care dispar de langa tine, telefoane care nu suna etc). Aceste bariere iti spun ca ar fi cazul sa te opresti si sa mai verifici inca o data “harta” ca sa alegi un drum mai bun.
  3. Parca toata lumea s-a intors impotriva ta. Te acuza, te critica, te lasa la nevoie, nu te ajuta. Stiu, se intampla des ca oamenii sa faca asa, dar daca si cei care iti sunt apropiati sau cei pe care te bazezi reactioneaza la fel. Este ca celebrul mesaj: Houston, we have a problem :). Adica ar trebui sa faci o pauza!!!!!
  4. Esti complet dezorientat, uituc, pierzi lucruri (unele importante), le strici, se strica ele. Ar trebui sa iti pui semne de intrebare. Viata ar trebui sa fie usoara, nu asa cu piedici la fiecare pas si cu pierderi. Ia-ti timp si gandeste-te la ceea ar fi bine, cu adevarat, sa faci.
  5. Pe langa toate cele de mai sus, mai esti si nervos, pus pe harta, gata sa iti sara mustarul din orice. Asta pentru ca ti se transmite, ca la GP, o reconfigurare de traseu. Atunci cand te abati de la drumul care ar trebui sa te faca fericit, apar greutati, piedici, energia ti se epuizeaza inutil, esti obosit, stresat, nefericit. Orice obstacol pentru tine devine si mai greu, astfel incat pana si lucrurile marunte parca devin de netrecut. Nu mai poti si cea mai mica problema care iti apare te face sa izbucnesti. Ai nevoie din nou sa te opresti! Si acum ti se mai spune sa iti incarci bateriile, facand ceva placut tie si fara a te mai gandi la ce faceai inainte.
  6. Nu mai dormi, ai migrene, dureri de cap sau chiar te imbolnavesti. Este o mare avertizare! Ti se spune clar ca situatia spre care te indrepti nu este deloc buna, iar tu continui sa mergi intr-acolo de prea mult timp. Este nevoie sa fii oprit! Organismul nostru este foarte inteligent si puternic. El te ajuta, te ghideaza, dar in acelasi timp are si rolul sa te protejeze. Si o face. El iti transmite clar: daca vei continua sa gandesti asa, daca vei continua cu aceleasi emotii, eu am sa franez. Asta pentru ca organismul tau iti vrea echilibrul. Despre asta este insasi viata, despre echilibru. Te indemna sa umpli si rezervorul de liniste, bucurie, relaxare.
By |2017-02-18T14:38:47+00:00februarie 1st, 2017|Articole|0 Comments

Despre

Sunt life coach, psiholog si terapeut si menirea mea este sa ajut oameni ca tine sa isi gaseasca linistea si sa traiasca o viata fericita. Imi place sa scriu despre bucuriile vietii, despre lucruri simple, dar si sa ghidez cititorii spre implinire sufleteasca.

Lasa un comentariu

error: Continut protejat!

Fii la curent cu ultimele noutati

Daca vrei sa nu iti scape nici un eveniment organizat de Infinite Life si sa stii cand apare un articol nou, lasa-ne adresa ta mai jos:

Abonarea s-a facut cu success!