O zi Fericita!

Maine este Luni, Marti, Miercuri, Joi sau Vineri (si weekend daca vreti)? Si va fi o zi minunata!!!

Toti o putem avea, atat de minunata pe cat ne-o dorim.

Va propun un mic exercitiu, pe care sa il practicati dimineata, imediat dupa ce ati deschis ochisorii si inainte de a va da jos din pat. Mai zaboviti un minutzel si faceti acest exercitiu. Exercitiul se numeste: O zi fericita! Il puteti practica in fiecare zi, pentru ca toate zilele sa fie minunate.

Daca doresti sa te bucuri de o zi cu adevarat extraoridinara, va trebui sa fi …recunoscator pentru ea, inainte chiar de a se derula. De aceea va trebui sa evoci mental toate planurile pe care le ai pentru ziua pe care tocmai o vei incepe si apoi sa vizualizezi mental ( poti tine ochii inchisi si sa iti imaginezi) cum totul s-a desfasurat asa cum iti doresti, cum totul s-a implinit. Multumeste din tot sufletul tau pentru ziua minunata pe care tocmai ai avut-o. Multumeste si simte cum te inunda bucuria implinirii a tot ce ti-ai dorit. Poti sa adaugi in exercitiul tau si imaginea faptului ca primesti numai vesti bune ( e-mail, telefonic, verbal, in sedinte) si spune apoi din toata inima:” Multumesc, multumesc, multumesc pentru ziua minunata pe care am avut-o si pentru toate vestile bune pe care le-am primit azi!!”

Exercitiul foloseste puterea extraordinara a gandurilor noastre de a ne influenta comportamentul si ulterior actiunile. Un gand negativ va atrage influente negative. Un gand pozitiv va atrage influente pozitive. Cunoasteti deja acest lucru si cred ca l-ati experimentat cu varf si indesat. Constient si mai putin constient.

Pentru a avea magie in vietile voastre singura conditie este sa va simtiti bine. Schimbarea instantanee a starii de spirit dintr-una negativa intr-una pozitiva este practicarea recunostintei si a multumirii pentru tot ce iti doresti, inainte de a avea. Comporta-te ca si cum ai avea, simte ca si cum ai avea, bucura-te ca si cum totul ar fi de partea ta, multumeste cu tot sufletul pentru ce ti s-a daruit. Te rog sa faci asta in imaginatia ta ( tehnica vizualizarii) ori de cate ori simti nevoia. Vei vedea diferenta imediat. Chiar de maine.
O zi Fericita iti doresc!

By |2016-11-10T19:54:57+00:00iunie 20th, 2016|Articole|0 Comments

Despre

Sunt life coach, psiholog si terapeut si menirea mea este sa ajut oameni ca tine sa isi gaseasca linistea si sa traiasca o viata fericita. Imi place sa scriu despre bucuriile vietii, despre lucruri simple, dar si sa ghidez cititorii spre implinire sufleteasca.

Lasa un comentariu

error: Continut protejat!

Fii la curent cu ultimele noutati

Daca vrei sa nu iti scape nici un eveniment organizat de Infinite Life si sa stii cand apare un articol nou, lasa-ne adresa ta mai jos:

Abonarea s-a facut cu success!