Mici secrete pentru o relaṭie de iubire cu teama

 

A fost o dată când teama era prietenă cu omul şi ȋl ajuta. Ȋl proteja de pericole, Ȋl invaṭa să caute drumuri noi , ȋi dadea putere să iasa din situaṭii grele, ȋl ȋnvaṭa despre ce este bine şi ce nu este bine pentru el. Ei doi. Omul şi teama se cunoşteau bine şi trăiau ȋn consens.

La un moment dat, nu se ştie când, nu se ştie cum relaṭia lor a ȋnceput să se deterioreze. Nu se ştie nici măcar cine (omul sau teama) a facut primul pas ȋn a ieşi din această relaṭie. Cert este că teama s-a schimbat. A devenit pericol, a devenit un monstruleṭ, a devenit pedeapsă, condiṭionare, iar omul ori o evita foarte mult ori se razboia cu ea. Și tot aşa până ce ȋntre cei doi s-a instalat ceva de neacceptat. Omul era tot mai stresat, mai panicat. Gândea că teama este pretutindeni ȋn viaṭa lui şi nu ȋl lăsa sa fie liber, mai mult teama ȋl urmarea chiar şi ȋn viitor. Omul s-a autolimitat şi mai mult din dorinṭa de a nu mai simṭi teama. Iar teama, ei bine, ea ȋnca il iubea pe om şi cauta sa fie cât mai apropiată de el, să ȋl protejeze. Dorea să ȋl ȋmbraṭişeze pe om, dar nu putea şi atunci se adâncea şi mai mult ȋn sufletul omului, ca omul sa nu o dea la o parte. Și cei doi continuau să fie ȋmpreună, exact ca de la ȋnceputuri, dar nu mai trăiau ȋn consens.

Era atât de greu….

Un mic mag, văzând ceea ce ȋntamplă, dorind sa ȋi ajute pe amândoi a dat omului un manuscris vechi, exact din timpurile de ȋnceput. Și ȋn manuscris era vorba despre iubire. Cum să ne iubim teama şi cum să avem cu ea o relaṭie de prietenie.

  1. Teama trebuie ȋmbrăṭişată şi acceptată. Nu fugii de ea, nu o renega. Ȋnvaṭă sa o cunoşti, ȋnvaṭă să şti de ce este lângă tine şi ce vrea să ȋṭi spună cu adevarat. De multe ori ea este acolo să ȋṭi spună cum să treci peste , cum să fi mai bine, ȋṭi vorbeşte despre cum ar trebui să Vorbeşte cu ea, vorbiṭi ȋmpreună ca doi prieteni şi vei vedea cum vă este tot mai bine
  2. Respiră. Respiră cu tot corpul, cu toată inima, cu plămânii, cu abdomenul. Lasă aerul să pătrundă ȋn toată fiinṭa ta. Pune mâinile pe abdomen şi inspiră liniştea şi expiră toată neliniş Nu te opri şi insistă. Respiră complet şi profund, ȋn fiecare zi. Frica adora ca tu să fi liniştit, pentru ca aşa se poate odihni si ea
  3. Meditează. Lasă tendinṭa ta de control să se ducă ȋn lumină si conectează-te cu Pamântul Mamă. Inspiră ȋn corpul tău energia abundenṭei şi a tuturor resurselor, ȋnalṭă-te ȋn lumină, ȋntăreşte-te şi absoarbe tot ce ȋṭi doreş Curaj, putere, linişte, pace, idei de geniu, soluṭii vindecătoare, sănătate. Toate sunt acolo pentru tine. Ia-le la nivelul fiinṭei tale interioare. Inspiră-le. Fricii ȋi place ca tu să fi puternic, pentru ca ea sa se bucure de tine.
  4. Aruncă ȋn prăpastie şoaptele care ȋṭi ȋnnegurează Toate gândurile rele, nu le da crezare. Cu ele sa te lupṭi. Să le pui la ȋndoială. Ȋntreabă-le cu tupeu : Chiar aşa este ? Aşa este cu adevărat ? Aşa sunt eu ? Pot eu să fac asta ? Frica va fi mândra de tine, pentru ca ea ştie ca tu eşti un luptător.
  5. Ȋndepărtează-te de zgomotele lumii, care ȋṭi alimentează gândurile rele şi care te fac să nu mai crezi ȋn tine. Dă la o parte neadevărurile din viaṭa ta, leapădă-te de necredinṭă şi de tot ce străluceşte ca să te atraga ȋn capcană. Ȋndepărtează-te de tot ce ȋṭi face ră Frica te va aplauda, pentru că ṭine la tine.
  6. Redescoperă comoara din viaṭa ta – ce ȋṭi place să faci şi să Ȋnnoieşte-te ca şi cum ṭi-ai cumpăra haine noi, ȋnvată , uită-te la lumea mare şi ȋndrăzneşte să iei cât mai multe. Tot ce vrei să faci, acum să faci. Cântă, dansează, aleargă, crează, râzi, vorbeşte tare, construieşte. Frica ştie că tu eşti nelimitat şi te va aprecia ca pe un om mare la stat
  7. Alergă, mişcă-te, depăşeşte-ṭi forṭ Pune ȋn mişcare energia dată de Dumnezeu ȋn tine. Omul a fost facut să se mişte, să ȋşi pună corpul ȋn mişcare, să ȋl venereze. Frica se va lauda cu tine.
  8. Binecuvântează-ṭi casa, locul ȋn care stai. Ȋngrijeşte-l, fă din el un loc de pace, de armonie, purifică-l cu lumina lumânărilor, cu arome de linişte, cu vibraṭii dumnezăieş Casa ta este palatul tău. Frica va şti ca aşa ai ceva al tău cu adevărat.
  9. Ȋngrijeşte-te de tine şi de alṭ Ajută-te pe tine şi fi bun cu cei din viaṭa ta. Trăieşte ȋn armonie cu oamenii, cu plantele, cu animalele. Cu ȋntreaga natură. Ai grijă şi respect. Fi om bun. Frica va şti ca aşa tu eşti responsabil
  10. Lasă-l pe Dumnezeu ȋn inima ta. Mulṭumeşte-i. Vorbeşte cu El de la egal la egal. Sfătuieşte-te. Lasă-l să te ghideze. Nu te ruşina de El şi nu ȋl trata ca pe superiorul tă Frica va şti că ṭi-ai găsit menirea.

Tot ce ai acum omule de facut este să faci. Ȋn fiecare zi, cu iubire ca şi cum toată viaṭa ta ar depinde de asta. Aşa, şi doar aşa, tu şi frica veṭi fi cei mai buni prieteni.

By |2020-04-07T07:36:10+00:00aprilie 7th, 2020|Articole|0 Comments

Despre

Lasa un comentariu

error: Continut protejat!

Fii la curent cu ultimele noutati

Daca vrei sa nu iti scape nici un eveniment organizat de Infinite Life si sa stii cand apare un articol nou, lasa-ne adresa ta mai jos:

Abonarea s-a facut cu success!