Exercitiu pentru bine

Te-ai gandit cate lucruri minunate iti ofera viata? Te-ai oprit din rutina zilnica sa savurezi si sa multumesti pentru binele din viata ta?

Sunt nenumarate lucrurile benefice, pe care viata ti le ofera. Marunte, mici, marisoare, uriase, nenumarate binecuvantari, pe care le primesti zilnic. Sunt peste tot in jurul tau. De cele mai multe ori nu le vezi sau consideri ca ti se cuvin de la sine si nu este nimic deosebit. Cauti, in schimb, zilnic, sa ti se intample ceva deosebit, bun, magic si cautarea ta pare sa nu se mai termine. De multe ori consideri ca atunci cand vei gasi exact, dar foarte exact tot ceea ce-ti doresti, vei gasi si fericirea.

Aceasta cautare trebuie sa inceteze, pentru ca deja magia este in viata ta si fericirea nu inseamna cautari interminabile!

Iti propun un mic exercitiu prin care sa constientizezi cat de frumoasa este viata ta. Incepe-ti ziua prin a gasi cateva, sa zicem 5 lucruri pentru care ii multumesti vietii ca le ai. Spune-ti in gand sau cu voce tare de ce te simti recunoscator pentru acel lucru. Multumeste din tot sufletul si simte in interior recunostinta si bucuria. Ca sa simti mai profund, poti sa inchizi ochii si sa pui mana deasupra inimii cand multumesti. Poti multumi pentru orice: sanatate, familie, munca, bani, prieteni, iubire, viata, natura, bunuri materiale, spiritualitate, aer, apa, vremea de afara, orice. Te rog sa repeti acest exercitiu in cat mai multe dimineti sau seri. Vei constata cate lucruri minunate ti se intampla si cum iti vine parca sa topai de fericire. 🙂

By |2016-12-20T16:43:28+00:00iunie 20th, 2016|Articole|0 Comments

Despre

Sunt life coach, psiholog si terapeut si menirea mea este sa ajut oameni ca tine sa isi gaseasca linistea si sa traiasca o viata fericita. Imi place sa scriu despre bucuriile vietii, despre lucruri simple, dar si sa ghidez cititorii spre implinire sufleteasca.

Lasa un comentariu

error: Continut protejat!

Fii la curent cu ultimele noutati

Daca vrei sa nu iti scape nici un eveniment organizat de Infinite Life si sa stii cand apare un articol nou, lasa-ne adresa ta mai jos:

Abonarea s-a facut cu success!