Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Aceasta meditatie este preferata sufletului meu. Si daca ma gandesc la toti oamenii pe care ii cunosc si care au facut aceasta meditatie, pot spune, cu siguranta, ca este si preferata sufletului lor. Este o meditatie atat de simpla, dar care are o forta extraordinara asupra sufletelor noastre, incat dupa ce ai experimentat-o, adevarat se spune, ca te-ai regasit sau ca ti-ai regasit stralucirea. O singura meditatie si produce niste efecte magice.

De ce? Pentru ca face conexiunea intre sufletul tau si sursa lui, pentru ca patrunde pana la nivelul tau cel mai profund, in structura AND-ului, pentru ca constientizezi ca nu ai limite, pentru ca vezi ceea ce reprezinti de fapt. Aduce cu sine o relaxare profunda, o detasare atat de placuta de tot ce experimentezi, incat nu crezi ca este posibil sa te simti atat de impacat, linistit, fara griji. Si mai are si alte efecte extraordinare, dar te las sa le descoperi si, mai ales, sa le simt, experimentand, la seara de meditatie dedicata miracolului din tine.

Tickets are not available as this eveniment has passed.
error: Continut protejat!

Fii la curent cu ultimele noutati

Daca vrei sa nu iti scape nici un eveniment organizat de Infinite Life si sa stii cand apare un articol nou, lasa-ne adresa ta mai jos:

Abonarea s-a facut cu success!