Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Reconectarea cu sine este oportunitatea de evolutie accelerata a fiintei noastre. Reprezinta reindreptarea atentiei catre noi insine, pentru a ne (re)descoperi Sursa (de fericire, multumire, implinire, liniste) care se afla in interiorul fiecaruia dintre noi.

Viata este o poveste scrisa de gandurile, sentimentele, emotiile pe care le traiesti in fiecare moment.  Din pacate ne traim viata in cea mai mare parte a timpului in amintirile trecutului sau in imaginea iluzorie a unui viitor. Rareori traim aici si acum, in prezent.

Aceste amintiri din trecut si aceste asteptari despre viitor sunt factorii care creeaza tensiunile din viata de zi cu zi. Traind astfel introducem in viata si in fiinta noastra tensiuni, presiuni, care genereaza stress, agitatie, nelinisti, dezamagiri…uneori foarte coplesitoare. Traind astfel viata, ne simtim incompleti, ne lispseste tot timpul ceva si nu ne dam seama ce anume, simtim ca exista un gol, ne simtim confuzi cu privire la cine suntem, ce sa facem, cum sa ne aflam viata noastra adevarata.

Reconectarea cu sine este esentiala pentru a ajunge la o stare de bine care sa nu varieze in functie de cea ce se intampla in jurul nostru sau in functie de emotiile pe care le simtim in legatura cu o anumita sitiuatie sau alta.  Reconectarea de Sine, prin intermediul meditatiei iti da accesul la adevaratul TU si este o sursa inepuizabila la care poti aplea toot timpul pentru a gasi cee ace cauti despre Tine. Prin aceasta practica, iti dai seama ca Tu esti mult mai mult: esti observatorul din spatele observatiei, ganditorul din spatele gandului, fluxul de energie si de constientizare din viata ta, esti constiinta insasi. Tu iti dai seama ca poti sa iti controlezi viata si sa o traiesti asa cum este mai bine pentru tine. Devii lucid de pacea, armonia, linistea, fericirea care exista in tine. Devii constient de ceea ce esti. Te (re)conectezi cu adevaratul Tu, singurul care nu poate fi pierdut niciodata.

Tickets are not available as this eveniment has passed.
error: Continut protejat!

Fii la curent cu ultimele noutati

Daca vrei sa nu iti scape nici un eveniment organizat de Infinite Life si sa stii cand apare un articol nou, lasa-ne adresa ta mai jos:

Abonarea s-a facut cu success!