Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Cu totii trecem prin momente de tristete, momente in care suntem abatuti si in care parca nu mai vedem CUM am putea sa fim bine, sa ne simtim bine, sa readucem bucuria in viata noastra. Sunt oameni a caror tristete tipa in tacere si o poarta cu ei de multa vreme, fara sa se poata desprinde de ea orice ar face. Aceasta tristete resimtita mai usor sau mai grav, temporar sau continuu este o stare chinuitoare, care creeaza goluri sufletesti, imensa insatisfactie de sine, disperare, anxietate, teama profunda, apatie…si nu mai continui pentru ca lista este lunga si nu este placuta. O numim in general depresie.

Tot ce isi doresc cei care simt aceste stari este sa nu se mai simta asa…dar se pare ca nimic nu functioneaza sau nu pentru mult timp, pentru ca starea tinde sa revina,de multe ori asa, fara motiv. Si lupta…reincepe. Va invit sa participati la aceasta seara de liniste in care sa descoperiti ca acesta stare este “ea insasi” slaba si ca doar are puterea pe care noi i-o dam. Va invit sa o alungati, cu usurinta si rabdare, in acelasi timp prin practicarea unei tehnici special de meditatie anti stari depresive. Tehnica presupune concentrarea pe prezent si pe constientizarea acestuia si permite eliberarea de regrete, inlaturarea temerilor si a anxietatii, cresterea flexibilitatii mentale.

Un alt rol benefic  este ca centreaza persoana pe ceea ce este cu adevarat, pe resursele pe care le are in interior si actioneaza si ca activator al acestor resurse (interioare si exterioare), de care de obicei nu suntem constienti.  Tehnica este utila atat pentru cei care simt din cand in cand aceste episoade de deprimare (mai ales acum toamna ), dar si celor care au o forma usoara-medie a simptomelor depresive. Tehnica nu presupune reflectie, ci presupune schimbare activa la nivel subconstient, dizolvarea gandurilor si emotiilor negative si inlocuirea cu  cele pozitive si benefice persoanei si chiar creearea de noi sentimente si emotii benefice. S-a constatat ca degeaba schimbi gandul ma simt rau cu gandul ma simt bine, daca persoana nu stie cum se simte sa se simta bine. De asemenea un element foarte important este ca daca este practicata cu regularitate previne aparitia altor stari de tristete . In cazul depresiei severe se recomanda un tratament combinat si de specialitate

error: Continut protejat!

Fii la curent cu ultimele noutati

Daca vrei sa nu iti scape nici un eveniment organizat de Infinite Life si sa stii cand apare un articol nou, lasa-ne adresa ta mai jos:

Abonarea s-a facut cu success!