“Secretul vieții noastre este cel mai căutat secret și totuși cel mai la îndemână: găsim ceea ce este în noi, experimentăm ceea ce găsim în noi, trăim ceea ce am experimentat și primim ceea ce am dăruit”.

“Datorită activităţii mele de până acum am avut experienţe minunate. Mă mândresc cu ele şi mă definesc ca specialist. Întotdeauna am căutat să descopăr oamenii din spatele unei prezentări, al unui Cv sau profil. Să îi descopăr așa cum sunt ei, cu toate fațetele șlefuite sau nu, cu toate visele și temerile lor, cu toate <> lor calități sau <> lor defecte și cu toată paleta de sentimente pe care le trăiesc. Oamenii, așa cum sunt în viața lor de zi cu zi, sunt cele mai minunate fiinţe. Calităţile şi defectele ne definesc, ne diferențiază și, mai ales, ne fac unici. “

Laura Vlădulescu
Trainer, Coach, Psihoterapeut.

Am absolvit Facultatea de Psihologie, un master în Resurse Umane, deține multiple certificări în psihoterapie și tehnici de intervenție si consiliere psihologică, este formator certificat în Programare NeuroLingvistică (The Society of Neuro Linguistic Programming) și coach (în supervizare CoachMastery).

Am o experienţă de peste 15 ani în Resurse Umane, mare parte ca manager de resurse umane în companii multinaţionale, ca trainer şi coach în companii de consultanţă.

În paralel, am continuat formarea ca psihoterapeut şi am oferit consiliere pentru persoane din diferite domenii de activitate.

Sunt o persoană cu o atitudine pozitivă şi echilibrată, pasionată de munca pe care o face, relaţionează uşor cu cei din jur, este interesată să lucreze cu oameni de personalităţi diferite pentru a sprijini dezvoltarea lor aplicând cunoştinţele dobândite de-a lungul timpului.

Experienţa celor peste 15 ani s-a concretizat în anul 2016 în fondarea companiei Infinite Life,  un concept de consiliere şi coaching integrat, în care sunt îmbinate tehnicii, scheme principale de terapii, experimente de tip învăţare prin descoperire, toate în slujba desăvârşirii oamenilor pentru descoperirea potenţialului lor şi pentru o mai bună relaţionare cu ceilalţi şi cu mediul înconjurător.

Specializări

Testimoniale

Testimoniale
Dragă Laura, eşti un om minunat. Mulţumesc Universului Infinit că te-a adus în viaţa mea. ????

Iozefina Nicoleta Tudor

Un om minunat si un loc minunat, rezultatele mele dupa terapie au fost imediate si foarte mari. Pentru a descrie tot mi-ar lua foarte mult timp dar o recomand din tot sufletul pe Laura este profesionista in ce face. ????????????

Adriana Carmen Cazan

Este greu sa găsești cuvinte,dar pot spune ca este extraordinar.

Claudiu Mihălceanu

Sunt recunoascatoare pentru interactiunea cu InfiniteLife si implicit Laura. Un ghid excelent in calatoria catre sine in primul rand si spre noi orizonturi mai apoi. Toti avem aripi de deschis mai devreme sau mai tarziu. Multumesc Laura!????

Elena Pervulescu-Mocan

Laura, esti un om minunat si ma bucur ca te-am cunoscut si ca ma ghidezi in calatoria mea. Ii multumesc si Alinei Preda pentru ca mi te-a recomandat. Voi doua sunteti ingerii mei pazitori!

Elena Vilceanu

Una din cele mai bune investitii pe care le poate face cineva este terapia - sunt recunoscatoare ca ni s-au intersectat drumurile si ca impreuna cu tine am mai invatat cate ceva despre cum sa am grija de sufletul meu si nu numai ❤

Ioana Chihai

Multumesc Laura, pentru tot sprijinul pe care mi l-ai dat!

Bogdan Umanschi

close

VREI MAI MULT?

ABONEAZĂ-TE ȘI VEI AFLA ULTIMELE NOUTĂȚI, CURSURI, EVENIMENTE, ARTICOLE ȘI VIDEOCLIPURI

Nu facem spam! Pentru detalii, citește politica de confidențialitate.

error: Content is protected !!