Sunt Laura și sunt OM

 

Aș putea foarte ușor să mă prezint prin prisma rolurilor pe care le îndeplinesc în viața personală și profesională, aș putea să-ți spun că sunt psiholog, terapeut, coach și trainer. Că am peste 10 ani de experiență în domeniul consultanței și al managementului de resurse umane. Să-ți prezint toate tehnicile de terapie în care m-am format și am obținut certificări. Ele pot ocupa, cu ușurință o jumătate de perete, iar experiența mea poate fi scrisa pe câteva pagini A4. Pot aduce marturii minunate despre activitatea desfășurată. Mă mândresc cu ele și mă definesc ca specialist.

Dar aleg să vorbesc despre mine ca OM

Cred cu tărie că ‘toți oamenii sunt îngeri”, dar pentru moment nu știu asta și sunt în procesul de a primi aripi. Pentru acesta suntem trimiși la scoală. O scoală minunată ce poartă numele de Viață. Învățam să primim aripi și să ne înălțăm la adevărata valoare a ceea ce a fost să fie Omul. După priceperea fiecăruia, suntem în diferite clase de studiu, unii mai avansați, alții mai puțin, dar cu siguranță cu toții așteptați la ceremonia de absolvire a celui mai înalt titlu: Ființă de lumină.

De aceea, mă prezint: Sunt Laura și sunt OM

 

Sunt un om cu calități și defecte, cu momente de viață minunate, dar și dificile. Sunt un om care a greșit și care încă face erori, care are scăpări, dar și momente sublime, care știe și este sigur pe el sau nu, care râde, se bucură, dar uneori plânge și suferă. Sunt un om care dă înainte și înapoi în funcție de situație, care…. știi tu mai bine :). Un om care încă învață să trăiască…. frumos.

Poate că eu am ajuns în clase superioare și sunt pregătită să ofer meditații. Aceasta este specializarea pe care o urmez. Să îi ajut pe alții să absolve clasa cu note mari

Am învățat să fiu om fericit, să mă bucur de tot ceea ce îmi oferă viață ca experiențe, să fiu recunoscătoare pentru ceea ce am și pentru ce nu am. Am învățat să fiu eu însămi, să mă prețuiesc și să trăiesc în prezent, fară fantoma trecutului sau cu speranța iluzorie a viitorului. Am învățat să merit, să îmi doresc, să aspir, să fac lucrurile cu intenție și mai ales să acționez pentru a-mi crea viața.

Ce am mai învățat? Să nu judec, să nu critic, să nu neg, ci doar să iert și să iubesc… tot.

Pot spune cu toată tăria că sunt un om fericit (și asta am învățat), fericit fară un motiv anume, fericit pentru că pot să experimentez atât de multe situații, sentimente, evenimente. Este acea stare pe care acum știu că nu o mai pot pierde niciodată, indiferent de examenele pe care le mai am de susținut.

Sunt recunoscătoare pentru tot ce apare în viață mea și mulțumesc fiecărui lucru din prezentul meu.

De ce? Cum? Când? sunt cuvinte pe care acum le asociez cu continua mea evoluție și transformare.

Asta fac eu… cresc minunat. Și asta ofer… cunoașterea primită și înțeleasă de a crește ca o ființă completă. Inclusiv asta am învățat -Scopul menit mie. Iar acum îi dau “share” cu toată bucuria și dăruirea. Nu aștept nimic în schimb! Pentru că bucuria de a vedea cum contribui la aripile oamenilor este mai mare decât orice altă apreciere și recunoștință (și ele sunt la fel de bine primite :)).

 

Cu iubire și recunoștință,
Laura

“Secretul vieții noastre este cel mai căutat secret și totuși cel mai la îndemână: găsim ceea ce este în noi, experimentăm ceea ce găsim în noi, trăim ceea ce am experimentat și primim ceea ce am dăruit”.

“Datorită activităţii mele de până acum am avut experienţe minunate. Mă mândresc cu ele şi mă definesc ca specialist. Întotdeauna am căutat să descopăr oamenii din spatele unei prezentări, al unui Cv sau profil. Să îi descopăr așa cum sunt ei, cu toate fațetele șlefuite sau nu, cu toate visele și temerile lor, cu toate <> lor calități sau <> lor defecte și cu toată paleta de sentimente pe care le trăiesc. Oamenii, așa cum sunt în viața lor de zi cu zi, sunt cele mai minunate fiinţe. Calităţile şi defectele ne definesc, ne diferențiază și, mai ales, ne fac unici. “

Laura Vlădulescu
Trainer, Coach, Psihoterapeut.

Am absolvit Facultatea de Psihologie, un master în Resurse Umane, deține multiple certificări în psihoterapie și tehnici de intervenție si consiliere psihologică, este formator certificat în Programare NeuroLingvistică (The Society of Neuro Linguistic Programming) și coach (în supervizare CoachMastery).

Am o experienţă de peste 15 ani în Resurse Umane, mare parte ca manager de resurse umane în companii multinaţionale, ca trainer şi coach în companii de consultanţă.

În paralel, am continuat formarea ca psihoterapeut şi am oferit consiliere pentru persoane din diferite domenii de activitate.

Sunt o persoană cu o atitudine pozitivă şi echilibrată, pasionată de munca pe care o face, relaţionează uşor cu cei din jur, este interesată să lucreze cu oameni de personalităţi diferite pentru a sprijini dezvoltarea lor aplicând cunoştinţele dobândite de-a lungul timpului.

Experienţa celor peste 15 ani s-a concretizat în anul 2016 în fondarea companiei Infinite Life,  un concept de consiliere şi coaching integrat, în care sunt îmbinate tehnicii, scheme principale de terapii, experimente de tip învăţare prin descoperire, toate în slujba desăvârşirii oamenilor pentru descoperirea potenţialului lor şi pentru o mai bună relaţionare cu ceilalţi şi cu mediul înconjurător.

close

VREI MAI MULT?

ABONEAZĂ-TE ȘI VEI AFLA ULTIMELE NOUTĂȚI, CURSURI, EVENIMENTE, ARTICOLE ȘI VIDEOCLIPURI

Nu facem spam! Pentru detalii, citește politica de confidențialitate.