Cursuri

/Cursuri
Cursuri2018-08-13T10:18:33+00:00

Cursuri Laura Vladulesu“Secretul vieții noastre este cel mai căutat secret și totuși cel mai la îndemână: găsim ceea ce este în noi, experimentăm ceea ce găsim în noi, trăim ceea ce am experimentat și primim ceea ce am dăruit”.

Laura Vlădulescu este Trainer, Coach, Psihoterapeut.

A absolvit Facultatea de Psihologie, un master în Resurse Umane, deține multiple certificări în psihoterapie și tehnici de intervenție si consiliere psihologică, este formator certificat în Programare NeuroLingvistică (The Society of Neuro Linguistic Programming) și coach (în supervizare CoachMastery).

Are experienţă peste 15 ani în Resurse Umane, mare parte ca manager de resurse umane în companii multinaţionale, ca trainer şi coach în companii de consultanţă.

În paralel, a continuat formarea ca psihoterapeut şi a oferit consiliere pentru persoane din diferite domenii de activitate.

Este o persoană cu o atitudine pozitivă şi echilibrată, pasionată de munca pe care o face, relaţionează uşor cu cei din jur, este interesată să lucreze cu oameni de personalităţi diferite pentru a sprijini dezvoltarea lor aplicând cunoştinţele dobândite de-a lungul timpului.

“Datorită activităţii mele de până acum am avut experienţe minunate. Mă mândresc cu ele şi mă definesc ca specialist. Întotdeauna am căutat să descopăr oamenii din spatele unei prezentări, al unui Cv sau profil. Să îi descopăr așa cum sunt ei, cu toate fațetele șlefuite sau nu, cu toate visele și temerile lor, cu toate <<sublimele>> lor calități sau <<oribilele>> lor defecte și cu toată paleta de sentimente pe care le trăiesc. Oamenii, așa cum sunt în viața lor de zi cu zi, sunt cele mai minunate fiinţe. Calităţile şi defectele ne definesc, ne diferențiază și, mai ales, ne fac unici. “ – Laura

Experienţa celor peste 15 ani s-a concretizat în anul 2016 în fondarea companiei Infinite Life,  un concept de consiliere şi coaching integrat, în care sunt îmbinate tehnicii, scheme principale de terapii, experimente de tip învăţare prin descoperire, toate în slujba desăvârşirii oamenilor pentru descoperirea potenţialului lor şi pentru o mai bună relaţionare cu ceilalţi şi cu mediul înconjurător.

HYPNOTHERAPY ASSOCIATION
error: Continut protejat!

Fii la curent cu ultimele noutati

Daca vrei sa nu iti scape nici un eveniment organizat de Infinite Life si sa stii cand apare un articol nou, lasa-ne adresa ta mai jos:

Abonarea s-a facut cu success!