20 de exerciții ca să îți îmbunătățești relația cu tine și cu ceilalți

Fiecare zi din viața noastră vine cu provocări. Ego-ul nostru, acel 5 la sută din ființa noastră, partea conștientă a minții noastre, răspunde stimulilor din jurul nostru pentru a ne ajuta să ne adaptăm, să supraviețuim. Îți propun 20 de exerciții ca să îți ajuți ego-ul să răspundă în mod pozitiv la stimulii din exterior, iar tu să poți avea o stare de pace, de armonie cu tine și cu mediul înconjurător.

Aceste 20 de exerciții  sunt foarte simple și te vor ajuta să ai o relație mai bună cu tine și cu ceilalți.

Le-am împărțit în 4 mari teme, fiecare cu 5 exerciții:

Ce trebuie să faci pentru ca aceste exerciții să aibă și efecte?

În primul rând să le practici în fiecare zi. Poți începe cu câte un exercițiu, dintr-o singură temă, în zilele lucrătoare ale săptămânii când interacțiunea cu ceilalți este mai mare. Deci suntem în situația de a fi încordați sau, ne detașăm puțin, observăm situația și aplicăm unul dintre exercițiile prezentate în linkurile de mai sus.

Să observi starea de bine imediată. Asta te va ajuta să ai încredere în eficiența exercițiilor și să îți ofere energia de care ai nevoie pentru a continua.

Să le practici cu conștinciozitate. Practica este mama învățăturii, nu? Și orice obicei nou are nevoie de repetiție. Dacă la început vei practica exercițiile conștient, vei ajunge ca la un moment dat să le practici pur și simplu. Vor deveni un fel de a fi.

Ți se pare dificil? Îți crează stări pe care  nu le înțelegi?

Poți să îmi scrii pe adresa laura@infinitelife.ro părerea ta despre aceste exerciții, impactul pe care l-au avut asupra ta.

Te încurajez să te bucuri de cele 20 de exerciții, să le lași să te ajute să ai o relație mai bună cu tine și cu ceilalți.

Cu bucurie și dăruire,

Laura

By |2017-07-11T09:40:44+00:00iulie 11th, 2017|Articole|0 Comments

Despre

Sunt life coach, psiholog si terapeut si menirea mea este sa ajut oameni ca tine sa isi gaseasca linistea si sa traiasca o viata fericita. Imi place sa scriu despre bucuriile vietii, despre lucruri simple, dar si sa ghidez cititorii spre implinire sufleteasca.

Lasa un comentariu

error: Continut protejat!

Fii la curent cu ultimele noutati

Daca vrei sa nu iti scape nici un eveniment organizat de Infinite Life si sa stii cand apare un articol nou, lasa-ne adresa ta mai jos:

Abonarea s-a facut cu success!